Pioneer does not start. There is a blank screen after "Starting Kernel"

I purchased the FreedomBox Pioneer in May 2019. I have been intermittently using it since. Really haven’t had time to devote to it.
Yesterday, I commented out one line in /etc/apache2/conf-available/freedombox.conf file.
I had this line commented out before a previous update. The update put the file back. So I thought changing it back again wouldn’t hurt.
I restarted apache to see if the change would apply. It didn’t. So I used the “systemctl reboot” to restart the box.
The box did not come back up.
Plugging in the HDMI cable, I see it gets to “Starting Kernel” then there is a blank screen with a flashing cursor in the top-right corner of the screen.
There is a green light on the board. A red light next to the power cable. And the network light is flashing.
Otherwise, there is no other feedback.
Please help.

Thanks

I took a picture of the boot screen and transcribed the results in case it helps:

U-Boot 2019.01 (Apr 16 2019 - 19:05:34 -400) Allwinner Technology

CPU: Allwinner A20 (SUN71)
Model: Olimex A20-OLinuXino-LIMEZ
I2C: ready
DRAM: 1 GiB
MMC: SUNXI SD/MMC: 0
Loading Environment from FAT… Unable to use mmc 0:1… HDMI connected: Setting up 1920x1000 hdmi console (overscan 0x0)
In: serial
Out: vga
Err: vga
Allwinner mUSB OTG (Peripheral)
SCSI: SATA link 0 timeout.
AHCI 0001.0100 32 slots 1 ports 3 Gbps 0x1 impl SATA mode
flags: ncq stag pm led clo only pmp pio slum part ccc apst

Net: eth0:ethernet@1c50000
Warning: usb_ether using MAC address from ROM
, eth1: usb_ether
starting USB…
USB0: USB EHCI 1.00
USB1: USB OHCI 1.0
USB2: USB EHCI 1.00
USB3: USB OHCI 1.0
scanning bus 0 for devices… 1 USB Device(s) found
scanning bus 2 for devices… 1 USB Device(s) found
scanning usb for storage devices… 0 Storage Device(s) found
Hit any key to stop autoboot: 0
switch to partitions #0, OK
mmc0 is current device
Scanning mmc 0:1…
Found U-Boot script /boot.scr
2627 bytes read in 8 ms (320.3 (KiB/s)

Executing script at '43100000

Mainline u-boot / new-style environment detected.
4391424 bytes read in 13 ms (15.9 MiB/s)
27170 bytes read in 13 ms (2 MiB/S)
Booting Debian 4.19.06-armmp-lpae from mmc 0:1

Flattened Device Tree blob at 43000000

Booting using the fdt blob at Ox43000000
EHCI failed to shut down host controller.
EHCI failed to shut down host controller.
Loading Ramdisk to 48b6a000, end 49fffb0b … OK
Loading Device Tree to 48b6a000, end 48b69a21 … OK

Starting kernel …

I tried to plug in an USB keyboard to stop the boot process. But that didn’t work either.